Smoki & Shtapiqa

Stobi Flips Smoki Vitaminka 40 gram
$0.79

Stobi Flips Smoki Vitaminka 40 gram

Vitaminka

• LIMIT 5 PER CUSTOMER!  🥄 Peshon 40g

$0.79
Stobi Flips Smoki Vitaminka 150 gram
$1.99

Stobi Flips Smoki Vitaminka 150 gram

Vitaminka

• LIMIT 3 PER CUSTOMER!  🥄 Peshon 150g

$1.99
Stobi Flips Smoki Vitaminka 85 gram
$1.29

Stobi Flips Smoki Vitaminka 85 gram

Vitaminka

• LIMIT 3 PER CUSTOMER!  🥄 Peshon 85g

$1.29
Shtapiqa me Susam ETI 126 gram
Sold out
$1.99

Shtapiqa me Susam ETI 126 gram

Eti

• Kraker me susam, prodhuar nga ETI • Çibukë me susam të pjekur të veshur, të rafinuar 🥄 Peshon 126g

$1.99
Sold out
Fara Luledielle (Sunflower Seeds) Tadim 198gr
$2.99

Fara Luledielle (Sunflower Seeds) Tadim 198gr

FreshAlb

Fara luledielli nga TadimKënaqësia e netëve të gjata të dimrit para TV, përbërës thelbësor i muajve të nxehtë të verës, një pjesë e pandashme e l...

View full details
$2.99
Shtapiqa Ulker 220 gr
$1.79

Shtapiqa Ulker 220 gr

FreshAlb

Përbërësit:         Mielli i grurit, vaj vegjetal i hidrogjenuar, kripë dhe maja. Nutrition facts:        Për 100gr: Energjia: 365kcal Protein...

View full details
$1.79
Sale

Unavailable

Sold Out