Marco Polo- Ajvar Homemade Mild 700gr

Sold out
$6.00
$4.00
  • Një përbërje e mrekullueshme e perimeve të pjekura të piperit
  • Është e shijshme dhe e shëndetshme, me yndyrë të ulët, kripë dhe karbohidrate të ulta
  • Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është gjithashtu një përhapje e shijshme e bukës

🥄 Pesha 700gr

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out