Vegeta Podravka 500 g (1 LB) Bag

Save 14%
$6.99
$5.99

• Vegeta është erëza e famshme europiane e cila ka pushtuar botën e gatimit modern

• Ndjehet përbërja e sofistikuar dhe e balancuar e shtatë perimeve të ndryshme

• Është një shtojcë e shijshme për supa dhe salca

🥄 Peshon 500g

Sale

Unavailable

Sold Out