Speca t Kuqe Turshi te Pjekura ne Zjarr me Huder Vava 550 gram

Speca t Kuqe Turshi te Pjekura ne Zjarr me Huder Vava 550 gram

$4.99

• Specat e kuq të pjekur janë një klasik i lashtë, dhe Vava prodhon një ndër më të mirët

• Piqen me hudhër, pastaj turshi në një salcë të lehtë me uthull të bardhë dhe kripë

🥄 Peshojnë 550g

-
+
wishlist
Type Turshi
Vendor Vava

• Specat e kuq të pjekur janë një klasik i lashtë, dhe Vava prodhon një ndër më të mirët

• Piqen me hudhër, pastaj turshi në një salcë të lehtë me uthull të bardhë dhe kripë

🥄 Peshojnë 550g