Ajvar Podravka Hot 350 g

$3.49

• Ju mund ta përdorni atë në formën e tij origjinale, si një pjatë anësore me sanduiçe të pjekur në skarë, salcice, ose si shtesë për salsice me deshire supave dhe të ngjashme.

🥄 Peshon 350g


Ky ajvar është i djegëst 🌶️ Spicy

Sale

Unavailable

Sold Out