Kafe

Princ Kafe Turke 500g (1 LB)
$8.99

Princ Kafe Turke 500g (1 LB)

Devolli

• Kafe Turke Princ, prodhuar nga Devolli • Mishërimi i traditës, kafe Devolli është një përzierje e pasur me kafe të zgjedhura me kujdes nga e gji...

View full details
$8.99
Prince Kafe Turke 1 Kg (2 Lbs)
$16.99

Prince Kafe Turke 1 Kg (2 Lbs)

Devolli

• Kafe Turke Princ, prodhuar nga Devolli • Mishërimi i traditës, kafe Devolli është një përzierje e pasur me kafe të zgjedhura me kujdes nga e gji...

View full details
$16.99
Sheqer ne Kocke 750 g
$4.69

Sheqer ne Kocke 750 g

Spektar

• Sheqeri• Spektri• Me dëshirën për të ëmbëlsuar çdo moment të rëndësishëm për ju, ne prodhojmë dhe mbushim sheqerin më të mirë të bardhë kristal🥄 ...

View full details
$4.69
Doncafe Kafe Turke C 500g
$6.99

Doncafe Kafe Turke C 500g

DonCafe

• Kafe Turke nga DonCafe. • Shija e Ballkanit vjen në jetë me DonCafe. • Përjetoni një shije të plotë dhe aromë intensive me këtë përzierje të ka...

View full details
$6.99
Gjezve per kafe turke - 6 cm
$8.49

Gjezve per kafe turke - 6 cm

FreshAlb

• Xhezve me diametër 6 cm • Është mjeti më e mirë për të bërë një filxhan të përsosur të kafesë turke 🥄 Gjeresia 6cm

$8.49
Zlatna Dzezva Kafe Turke - 500 gram
$7.49

Zlatna Dzezva Kafe Turke - 500 gram

Vispak

• Prodhim i Vispak- Bosnjes 🥄 Peshon 500g

$7.49
Gjezve per kafe turke - 5 cm
$7.49

Gjezve per kafe turke - 5 cm

FreshAlb

• Xhezve me diametër 5 cm 🥄  Gjeresia 5 cm • Është mjeti më e mirë për të bërë një filxhan të përsosur të kafesë turke

$7.49
Kafe Minas Gold 500 g
$7.99

Kafe Minas Gold 500 g

Minas

• Minas • Minas Gold është përzierja origjinale e fasuleve të zgjedhura të kafesë, të bëra sipas një recetë të veçantë dhe të dizajnuar për ata që ...

View full details
$7.99
Kafe Jubilare Franck 175 gram
$2.99

Kafe Jubilare Franck 175 gram

Franck

• Kafe Jubilare, prodhuar nga Franck • Sekreti i kafesë Franck është në kombinimin e kafeve më të mira • E pëlqyer shumë nga entuziastët e kafesë...

View full details
$2.99
Gjezve per kafe turke - 7 cm
$9.49

Gjezve per kafe turke - 7 cm

FreshAlb

• Xhezve me diametër 7 cm • Është mjeti më e mirë për të bërë një filxhan të përsosur të kafesë turke 🥄 Gjeresia 7 cm

$9.49
Kafe Shqiptare Skenderbeu 250gr
$6.49

Kafe Shqiptare Skenderbeu 250gr

FreshAlb

Kafeja Shqiptare SKËNDERBEU është një kafe unike shqiptare me një shije që do t'ju bëj të kerkoni për më shumë. Kafe Shqiptare zgjedh vetëm kokrr...

View full details
$6.49
Gjezve per kafe turke - 8 cm
$10.49

Gjezve per kafe turke - 8 cm

FreshAlb

• Xhezve me diametër 8 cm • Është mjeti më e mirë për të bërë një filxhan të përsosur të kafesë turke 🥄 Gjeresia 8 cm

$10.49
Sale

Unavailable

Sold Out