Trileçe

Trileçe

Receta:
✍️ 10 vezë
✍️ 2 gota të ujit sheqer
✍️1 sheqer vanile
✍️2 peciva
✍️3 gota të ujit miell
✍️ 1 liter hopla
✍️ 2 litra qumësht
✍️ 1 krem karamel
Përgatitja:
Fillimisht rrahemi të bardhët e vezes me 2 gota sheqer dhe nje sheqer vanile, deri sa të krijohet nje mase homogjene, ne nje enë tjeter rrahemi të verdhët e vezës, me pas të dy shtresat i bashkojm duke i përzier në mënyre graduale me nje lugë selikoni,, vendosum 3 gota miell me 2 peciva. Furra duhet paraprakisht të jetë e nxeht ne 180°C pasi të vendosum e ulim temperaturen ne 150°C, dhe pjeket afer 30 min. Hoplen se bashku me 2 litra qumësht i perzijem dhe e vendosum pasi që është ftohur peta, ne fund krem karamelin
Produktet mund ti gjeni tek ne:

Sheqer vanille -  - - - - https://bit.ly/3yQZs4A
Peciva - - - - - -  - - -  - https://bit.ly/3jGsmya 
Miell - - - - - - - - - - - -- https://bit.ly/2Xe72s9 
Krem Karamel  -  - - - -- https://bit.ly/3s6WSFn

Previous article Petulla të mbushura me reçel
Sale

Unavailable

Sold Out