Toptha djathi

Toptha djathi

Përbërësit

100 gr susam te pjekur
300 gr gjizë
50 gr djath i bardhe
200 gr kremdjathi
Krip dhe piper i zi
Majdanoz
Mish i thatë
Misër
Këpurdha të konzervuara

Procedura e përgatitjes:
Bashkohet gjiza me djathin dhe kremdjathin. Shtypet mirë me lugë deri sa masa të bëhet e një trajtshme. Shtohet kripa,piperi zi, misri, mishi thatë, këpurdhat dhe majdanozi.
Përzihen mirë dhe ne fund shtohet susami i pjekur.
Me ndihmen e nje luge te akullores krijohen format.
 
Porosit produktet në FreshAlb:
Krinos Bulgarian white https://bit.ly/3NI1yLe

Brother & Sister Smoked Dry Meat https://bit.ly/3lPCGWb

Previous article Princes Krofne
Next article Trileçe
Sale

Unavailable

Sold Out