Pogaçe me Suxhuk dhe Djath

Pogaçe me Suxhuk dhe Djath

Përbërësit : 2 vezë
6 lugë të gj. kos
1 lugë e kafes krip
100 gr. suxhuk
420 gr. miell
12 gr. pluhur për pjekje
siper i lyejm me vezë, djath dhe susam.

Porositni në FreshAlb:

Krinos Bulgarian White Cheese- https://bit.ly/3zXgmjB

Brother and Sister Beef Suxhuk - https://bit.ly/3reYRaC

Podravka baking powder- https://bit.ly/3zVT3qk

 

Previous article Ëmbëlsirë me krem vanilje dhe biskota
Next article Ëmblëlsirë në formë të tunelit
Sale

Unavailable

Sold Out