Patate me Kaçkavall, Mish të Thatë dhe Sos

Patate me Kaçkavall, Mish të Thatë dhe Sos

Përbërësit

Patate

Kaçkavall

Mish i thatë

Vaj

Krip

Melmesa të përziera

Vaj ulliri

Majdonos

Qepë e mesme

Kërpudha

Karrotë

Krem për gatim

Previous article Mini pica me suxhuk të Pejës
Sale

Unavailable

Sold Out