Takovo Ishlera me Eurocrem 125 g

Takovo Ishlera me Eurocrem 125 g

$1.99

  • Takovo
  • Embëlsirë e prodhuar nga Takovo.
  • Përbëhet nga eurokrem - çokollatë dhe lajthi, biskota të buta dhe çokollata.

      Pesha 125g
-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Takovo
  • Takovo
  • Embëlsirë e prodhuar nga Takovo.
  • Përbëhet nga eurokrem - çokollatë dhe lajthi, biskota të buta dhe çokollata.

      Pesha 125g