Brother & Sister-Suxhuk Boshnjak 1.3lb

$15.99
  • Suxhuk Boshnjak
  • Prodhuar nga Brother & Sister
  • Suxhuk i thatë me aromë me origjinë nga Ballkani.
  • Përbëhet nga mishi i përzier me erëza të ndryshme në një shtresë të suxhukut dhe lihet të thahet për disa javë
  • Ruhet në frigorifer
  • This item is a cold/frozen item shipped with IcePacks. Depending on your location from our warehouse(New York) we highly recommend you choose Express Shipping/3 Days Select especially if you live in the West Coast  to avoid any spoilage of the product. You agree that FreshAlb is not responsible for any spoilage of this product during transit. 

🥄 Pesha 1.2 - 1.3lb

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out