Sardina me Lemon ne Vaj 124 g

Sardina me Lemon ne Vaj 124 g

$2.99

• Sardina Adriatik

• Shtimi i limonave tradicionalisht përmirëson tretshmërinë e ushqimeve të caktuara dhe ne ndeshim atë në kombinime të shumta me peshq.

• Për shkak se shton freskinë për të shijuar, ky kombinim i lëngut limoni është ideal kur doni një ushqim kalorik por të lehtë.

• Ju mund të hani këtë vakt, por është gjithashtu i shkëlqyer në salads ose në ngrënie të tjera të komplikuara.

🥄 Peshon 124g
-
+
wishlist
Type Sardina
Vendor Orbe
• Sardina Adriatik

• Shtimi i limonave tradicionalisht përmirëson tretshmërinë e ushqimeve të caktuara dhe ne ndeshim atë në kombinime të shumta me peshq.

• Për shkak se shton freskinë për të shijuar, ky kombinim i lëngut limoni është ideal kur doni një ushqim kalorik por të lehtë.

• Ju mund të hani këtë vakt, por është gjithashtu i shkëlqyer në salads ose në ngrënie të tjera të komplikuara.

🥄 Peshon 124g