Red Paprika Sweet Aroma 100 gram

Red Paprika Sweet Aroma 100 gram

$1.99

Paprika e kuqe e ëmbël, prodhuar nga Aroma

Ruhet në vende të thata dhe në temperatura nën 25C

Peshon 100g

 

-
+
wishlist
Vendor Aroma

Paprika e kuqe e ëmbël, prodhuar nga Aroma

Ruhet në vende të thata dhe në temperatura nën 25C

Peshon 100g