Petit Beure Keksinni 800 gram

$3.49

• Të prodhuara me qumësht të freskët, pa yndyrna, biskotat Keksinni Petit Beurre shërbehen me çaj ose përdoren për të bërë ëmbëlsira dhe tortë

• Bëhen me brumë të veçantë, aromë të shkëlqyeshme dhe kanë shije unike


🥄 Peshojnë 800g

Sale

Unavailable

Sold Out