Petit Beure- Keksa (Fat Free) 400gr

$1.98
  • Të prodhuara me qumësht të freskët, pa yndyrna, biskotat Keksinni Petit Beurre shërbehen me çaj ose përdoren për të bërë ëmbëlsira dhe tortë
  • Bëhen me brumë të veçantë, aromë të shkëlqyeshme dhe kanë shije unike


🥄 Pesha 400gr

Sale

Unavailable

Sold Out