Petit Beure Biskota Eti 200 gram

Petit Beure Biskota Eti 200 gram

$1.49

• Të prodhuara me qumësht të freskët, biskotat ETİ Petit Beurre shërbehen me çaj ose përdoren për të bërë ëmbëlsira dhe tortë

• Bëhen me brumë të veçantë, aromë të shkëlqyeshme dhe kanë shije unike

🥄 Peshojnë 200g

-
+
wishlist
Type Keksa
Vendor Eti

• Të prodhuara me qumësht të freskët, biskotat ETİ Petit Beurre shërbehen me çaj ose përdoren për të bërë ëmbëlsira dhe tortë

• Bëhen me brumë të veçantë, aromë të shkëlqyeshme dhe kanë shije unike

🥄 Peshojnë 200g