Vispak- Paprika e Kuqe e Embel 100gr

by Vispak
$2.99
  • Paprika e ëmbël e prodhuar nga Vispak
  • Paprika përdoret më së shpeshti për përgatitjen e enëve hungareze si djathrave, vezëve, peshkut, makaronave, pastave të ëmbla dhe përzierjeve të mishit

🥄 Peshon 100gr

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out