Jaffa Munchmallow Klasike 105 g

Jaffa Munchmallow Klasike 105 g

$1.99

• Gëzoni një tortë me çokollatë me një mbushje të pjekurisë.

• Paketuar në çdo kuti janë 6 copa të përfunduara në mënyrë individuale të shijshme dhe të butë !

 
🥄 Peshon 105g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Jaffa

• Gëzoni një tortë me çokollatë me një mbushje të pjekurisë.

• Paketuar në çdo kuti janë 6 copa të përfunduara në mënyrë individuale të shijshme dhe të butë !

 
🥄 Peshon 105g