Moto Keksa me Kakao 360 g

by Sloboda
$3.79
• Biskota

• Një kombinim ideal i çajit të lehtë dhe të errët të mbushur me kakao të shijshme që shkrihet ngadalë në gojë, duke e bërë kënaqësinë e ëmbël një përvojë të veçantë.

• Në një pako praktike të rrjedhës, një cookie shijshme mund të jetë gjithmonë në dorë për momente të vogla dhe të ëmbla gjatë ditës.

• Liria

🥄 Peshon 360g
Sale

Unavailable

Sold Out