Airborne- Mjaltë Manuka nga Zelanda e Re 25+ 500gr

Save 20%
$24.99
$19.99
  • Mjalti Manuka, nga Airborne, prodhohet nga dy bimë të lidhura ngushtë, të cilat zakonisht quhen manuka.
  • Ky mjaltë është i fortë dhe me një aromë të pasur druri dhe toke.

🥄 Pesha 500gr

Customer Reviews

Based on 3 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out