Mjalte Natyrale Airborne nga Zelanda e Re 500 gram

Mjalte Natyrale Airborne nga Zelanda e Re 500 gram

$12.99

• Mjalti i ëmbëlsuar nga Airborne është 100% mjaltë i pastër - nuk ka asgjë shtesë

• Procesi i "ëmbëlsimit" mbështetet në, dhe rrit, tendencën e natyrshme të mjaltit për tu kristalizuar

• Kjo e bën atë një produkt mjaft cilësor

🥄 Peshon 500g

-
+
wishlist
Type Mjaltë
Vendor Airborne

• Mjalti i ëmbëlsuar nga Airborne është 100% mjaltë i pastër - nuk ka asgjë shtesë

• Procesi i "ëmbëlsimit" mbështetet në, dhe rrit, tendencën e natyrshme të mjaltit për tu kristalizuar

• Kjo e bën atë një produkt mjaft cilësor

🥄 Peshon 500g