Brother & Sister- Mish i Thatë i Butë Premium 1.8lb

$29.99
  • Mish i thatë i tymosur.
  • Ky është një produkt me shije të shkëlqyeshme, mish dhie i butë i tymosur, i cili është në përputhje me traditën e mjeshtrave të vjetër dhe receten e tyre për përgaditjen e mishit të tymosur dhe tharë.
  • Prodhuar nga kompania Brother & Sister.
  • This item is a cold/frozen item shipped with IcePacks. Depending on your location from our warehouse(New York) we highly recommend you choose Express Shipping/3 Days Select especially if you live in the West Coast  to avoid any spoilage of the product. You agree that FreshAlb is not responsible for any spoilage of this product during transit. 

 🥄 Pesha 1.8lb

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out