Mikado- Cokollate me Oriz 300gr

by Zvecevo
$6.99
  •  Është bërë nga çokollata më e mirë, mënyra të veçanta për ju
  • Sekreti i këtij çokollata është në traditën e tij dhe në të gjithë adhuruesit e këtij çokollata, numri i të cilëve rritet nga dita në ditë!
  • Mikado çokollatë me oriz gjithashtu siguron vetitë diete, dhe e bën atë ushqyese të dëshirueshme dhe të dobishme!

🥄 Pesha 300gr

Customer Reviews

Based on 3 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out