Miell Zlatni Puder Klas Sarajevo 2 LB (1 Kg)

Miell Zlatni Puder Klas Sarajevo 2 LB (1 Kg)

Sold out.

Type Miell

• Miell për pite dhe ëmbëlsira, nga Klas Sarajevo

• Prodhuar nga gruri me cilësi më të lartë, është i përkryer për të bërë brumëra, biskota, torta dhe ëmbëlsira

🥄 Peshon 1kg