Miell Finnesa nga Kosova Tip 400 2 LBS (1 KG)

by Devolli
$3.99

• Miell

• Devolli

• Zakonisht kemi miell T400.

• Nëse përdorni këtë lloj, mbani në mend se nevojitet pak më pak për këtë sasi të ujit.

• Shkrirja e miellit, si për të gjitha testet e tjera, kjo është e detyrueshme.

• Të thyeni grindjet, nëse në disa raste ka disa larva në miell, ajo qëndron në vend, vendos disa ajër në miell.

• Uji nuk duhet të jetë i ftohtë për të ngadalësuar procesin e zbutjes së brumit, por nuk është gjithashtu e nxehtë për të "djegur" miellin dhe kështu të ndikojë në elasticitetin e brumit

🥄 Peshon 1kg

Sale

Unavailable

Sold Out