Kvasac Digo (Instant Dry Yeast) 500 g

Kvasac Digo (Instant Dry Yeast) 500 g

$5.99

• Maja e bakrit

• Ëmbëlsirat e freskëta në pronat e saj plotësojnë plotësisht nevojat ...

• Në industrinë buke të industrializuara dhe të zdrukthtarisë, shijoni maja të freskëta të pjekjes

🥄 Peshon 500gr

-
+
wishlist
Vendor Digo

• Maja e bakrit

• Ëmbëlsirat e freskëta në pronat e saj plotësojnë plotësisht nevojat ...

• Në industrinë buke të industrializuara dhe të zdrukthtarisë, shijoni maja të freskëta të pjekjes

🥄 Peshon 500gr