Koska Halva Plain 400 gram

Koska Halva Plain 400 gram

$5.99

• Hallvë e prodhuar nga Koska, me aromë vaniljeje

• Është një ëmbëlsirë e bërë nga farat e susamit dhe shërbehet në të gjithë Lindjen e Mesme, Evropë dhe Azi

🥄 Peshon 400g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Koska

• Hallvë e prodhuar nga Koska, me aromë vaniljeje

• Është një ëmbëlsirë e bërë nga farat e susamit dhe shërbehet në të gjithë Lindjen e Mesme, Evropë dhe Azi

🥄 Peshon 400g