Koska Halva me Kakao 400 gram

Koska Halva me Kakao 400 gram

$5.99

• Hallvë me kakao, prodhuar nga Koska

• Është një ëmbëlsirë e bërë nga farat e susamit dhe shërbehet në të gjithë Lindjen e Mesme, Evropë dhe Azi

🥄 Peshon 400g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Koska

• Hallvë me kakao, prodhuar nga Koska

• Është një ëmbëlsirë e bërë nga farat e susamit dhe shërbehet në të gjithë Lindjen e Mesme, Evropë dhe Azi

🥄 Peshon 400g