KB TREPÇA - Basketball Shirt

$49.99
Color
Size
TREPÇA E KOSOVËS TANI EDHE NË USA DHE CANADA. 

Mos rri me merak me pas një për veti, porosite dresin autentik në FreshAlb dhe të vjen te dera.
Dresin e sezonit 2022/23 mund ta gjeni në madhësi të ndryshme në versionin HOME dhe AWAY, përfshi edhe versionin për fëmijë.
Sale

Unavailable

Sold Out