Ulker- Kat Kat me Cocoa Cream 28gr

$0.49

 • Ulker Kat Kat Tat është një pastë e pjekur e shijshme me krem kakao dhe mbushje me lajthi! Një shtrese me sheqer mbulon pjesën e jashtme të kësaj pasticerie për një fillim të ëmbël, për të arritur pastaj mbushjen e shijshme të kakaos!
🥄 Peshon 28gr

  Customer Reviews

  Based on 1 review Write a review
  Sale

  Unavailable

  Sold Out