Minas Gold- Kafe 500gr

by Minas
$7.99
  • Minas Kafe
  • Minas Gold është përzierja origjinale e fasuleve të zgjedhura të kafesë, të bëra sipas një recetë të veçantë dhe të dizajnuar për ata që gëzojnë filxhanin tradicional të kafesë.

🥄 Pesha 500gr

Sale

Unavailable

Sold Out