Kafe Grand Gold 500 g

Kafe Grand Gold 500 g

$7.99

• Kafe e madhe

• Grand Coffee Gold karakterizohet nga shije të forta, të plotë dhe shkumë të pasur.

• Është bërë sipas një recete të veçantë nga llojet e zgjedhura, me cilësi të lartë, kafe ...

🥄 Peshon 500g
-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Grand
• Kafe e madhe

• Grand Coffee Gold karakterizohet nga shije të forta, të plotë dhe shkumë të pasur.

• Është bërë sipas një recete të veçantë nga llojet e zgjedhura, me cilësi të lartë, kafe ...

🥄 Peshon 500g