Jadro Wafers Napolitanke 200 g

Jadro Wafers Napolitanke 200 g

$1.99

• Jadro

• Jadro napolitanke Oferta me mbushje të qumështit dhe kakao, origjinal 200g, 7,05 oz (paketë 4)

• Jashtë me qumësht dhe mbushje kakao, Origjinale

🥄 Peshon 200g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Jadro

• Jadro

• Jadro napolitanke Oferta me mbushje të qumështit dhe kakao, origjinal 200g, 7,05 oz (paketë 4)

• Jashtë me qumësht dhe mbushje kakao, Origjinale

🥄 Peshon 200g