Ion çokollate me lajthi 85 g

Ion çokollate me lajthi 85 g

$2.39

• Çokollatë, meshë, pralinë, karamele dhe shumë më tepër ...

• Të gjitha produktet ION, të gjitha që ju mund të dëshironi ndonjëherë për momentet tuaja më të ëmbla.

🥄 Peshon 85g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Ion

• Çokollatë, meshë, pralinë, karamele dhe shumë më tepër ...

• Të gjitha produktet ION, të gjitha që ju mund të dëshironi ndonjëherë për momentet tuaja më të ëmbla.

🥄 Peshon 85g