Evropa Llokum 400 g

Evropa Llokum 400 g

$2.79

• Evropa

• Historia e një loci fiktiv (i quajtur edhe kënaqësi turke) filloi në fund të viteve 1700, kur bukëpjekësi i Gjykatës së Perandorisë Osmane në Stamboll mori një urdhër nga Sulltani për të bërë karamele të buta për shkak të prishjes së dhëmbëve të rëndë.

• Ky ëmbëlsirë tradicionale, e cila sot është një pjesë e pashmangshme e menysë tonë për ditët e agjërimit dhe...

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Evropa

• Evropa

• Historia e një loci fiktiv (i quajtur edhe kënaqësi turke) filloi në fund të viteve 1700, kur bukëpjekësi i Gjykatës së Perandorisë Osmane në Stamboll mori një urdhër nga Sulltani për të bërë karamele të buta për shkak të prishjes së dhëmbëve të rëndë.

• Ky ëmbëlsirë tradicionale, e cila sot është një pjesë e pashmangshme e menysë tonë për ditët e agjërimit dhe gjithashtu kënaqësia e ëmbël e çdo filxhan kafe, shpejt u bë më e dëshirueshme në Pallatin Perandorak dhe më gjerë.

• Shijoni shijen e pazëvendësueshëm të locumit tonë, me ose pa arre.

🥄 Peshon 400g