Evropa- Llokum 1000gr

by Evropa
$5.99
  • Evropa
  • Historia e një loci fiktiv (i quajtur edhe kënaqësi turke) filloi në fund të viteve 1700, kur bukëpjekësi i Gjykatës së Perandorisë Osmane në Stamboll mori një urdhër nga Sulltani për të bërë karamele të buta për shkak të prishjes së dhëmbëve të rëndë.
  • Ky ëmbëlsirë tradicionale, e cila sot është një pjesë e pashmangshme e menysë tonë për ditët e agjërimit dhe gjithashtu kënaqësia e ëmbël e çdo filxhan kafe, shpejt u bë më e dëshirueshme në Pallatin Perandorak dhe më gjerë.
  • Shijoni shijen e pazëvendësueshëm të llokumit tonë, me ose pa arre.

🥄 Pesha 1000gr

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out