Duru- Pasul i bardhë 1kg

$9.99
  • Fasulja 6 mm e bardhë  është një llojë fasule turke e rritur në krahinat Karaman dhe Konia të Turqisë, ku janë të njohur për shije të lartë. Kjo fasule është produkt i paketuar sipas kërkeses për shkak të madhësisë së saj të vogël dhe shijes së veçantë.Është një produkt gustator i restoranteve të bukura në Turqi.
🥄 Pesha 1kg

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out