Djerdan- Burek me mish 780gr

$12.99
  • Një përgaditje perfekte e burekut të mbushur me mish të freskët dhe qepë të pjekura.
  • Përmbajtja ka 6 copë të ngrira- të gatshme për pjekje.
  • Djerdan Burek
  • This item is a cold/frozen item shipped with IcePacks. Depending on your location from our warehouse(New York) we highly recommend you choose Express Shipping/3 Days Select especially if you live in the West Coast  to avoid any spoilage of the product. You agree that FreshAlb is not responsible for any spoilage of this product during transit. 
🥄 Pesha 780gr
    Sale

    Unavailable

    Sold Out