Takovo Eurocrem 1 KG-  2 LBS

Takovo Eurocrem 1 KG- 2 LBS

$10.49

• Eurocrem është krem i prodhuar nga Takovo, me dy ngjyra (kafe dhe të bardhë), me lajthi dhe vanilje të përzier me çokollatë të ëmbël me qumësht

• Është jashtëzakonisht i butë

• Mund të shërbehet me pancakes, vafere, biskota... mundësitë janë të pafundme!

🥄 Peshon 1 kg

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Takovo

• Eurocrem është krem i prodhuar nga Takovo, me dy ngjyra (kafe dhe të bardhë), me lajthi dhe vanilje të përzier me çokollatë të ëmbël me qumësht

• Është jashtëzakonisht i butë

• Mund të shërbehet me pancakes, vafere, biskota... mundësitë janë të pafundme!

🥄 Peshon 1 kg