Jaffa Cakes Choco Vishnje 150 g

Jaffa Cakes Choco Vishnje 150 g

$2.49

• Edhe pse ëmbëlsira Jaffa zakonisht është aromë e portokallit, janë në dispozicion shije të kufizuara, të tilla si limon dhe lulushtrydhe

🥄 Peshon 150g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Jaffa

• Edhe pse ëmbëlsira Jaffa zakonisht është aromë e portokallit, janë në dispozicion shije të kufizuara, të tilla si limon dhe lulushtrydhe

🥄 Peshon 150g