Cedevita GO Limonade 345 ml

Cedevita GO Limonade 345 ml

$1.99

• Cedevita

• Kombinimi i shijshëm i ëmbël i shijeve Lemon Cedevite është freskimi më i mirë, por gjithashtu një burim i shkëlqyer dhe i besueshëm i vitaminave që mund të mbështeteni gjatë gjithë vitit.

🥄Masa 345ml

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Cedevita

• Cedevita

• Kombinimi i shijshëm i ëmbël i shijeve Lemon Cedevite është freskimi më i mirë, por gjithashtu një burim i shkëlqyer dhe i besueshëm i vitaminave që mund të mbështeteni gjatë gjithë vitit.

🥄Masa 345ml