Burek Me Djath Jami Paketim Familjar 1 LB

Burek Me Djath Jami Paketim Familjar 1 LB

Sold out.

Type Unknown Type
Vendor Jami

• Burek është i butë dhe i lëngshëm ...

• Jami

🥄 Peshon 1LB