Bujrum-Sheqerpare 600gr

$7.99
  • Sheqerpare, janë pasta të fryra të frymëzuara nga turqi.
  • Ëmbëlsire tradicionale boshnjake gati për të shërbyer. Me torta Bujrum ju mund të përjetoni kënaqësi të ëmbla. Recetat unike dhe autentike janë specialiteti ynë.
  • Produkti i Bosnjës dhe Hercegovinës

🥄Pesha 600gr

Sale

Unavailable

Sold Out