Bonbone Zhele 500 gram

Bonbone Zhele 500 gram

$4.99

• Evropa

• Gëzimi turk i shijeve të ndryshme, aromat e bukura dhe cilësia e shkëlqyer është një produkt në të cilin jemi krenarë.

🥄 Pesha 500g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Evropa

• Evropa

• Gëzimi turk i shijeve të ndryshme, aromat e bukura dhe cilësia e shkëlqyer është një produkt në të cilin jemi krenarë.

🥄 Pesha 500g