Becutan Baby Cream 50 ml

Becutan Baby Cream 50 ml

$4.49

• Kreme Bebe që përmban substanca me cilësi të lartë dhe të zgjedhura me kujdes, që ofrojnë mbrojtje të qëndrueshme dhe kujdes intensiv për lëkurën e fëmijës.

  • Thithet lehtë dhe për shkak të formulimit unik dhe të butë, mund të aplikohet disa herë pa e ngopur lëkurën. 
  • Produkti është testuar klinikisht dhe dermatologjikisht. 
  • 🥄 Peshon 50ml.
-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Alkaloid
• Kreme Bebe që përmban substanca me cilësi të lartë dhe të zgjedhura me kujdes, që ofrojnë mbrojtje të qëndrueshme dhe kujdes intensiv për lëkurën e fëmijës.

  • Thithet lehtë dhe për shkak të formulimit unik dhe të butë, mund të aplikohet disa herë pa e ngopur lëkurën. 
  • Produkti është testuar klinikisht dhe dermatologjikisht. 
  • 🥄 Peshon 50ml.