Argeta- Pashtetë Tuna 95gr

by Argeta
$2.99

 

 • Argeta Tuna nuk përmban asnjë konservues ose yndyrna shtazore.
 • Ajo ka vlera të larta ushqyese dhe është një burim i pasur i proteinave dhe mineraleve. 
 • Ftoheni pas hapjes dhe konsumojeni brenda një dite. 
🥄 Peshon 95gr

  Customer Reviews

  Based on 4 reviews Write a review
  Sale

  Unavailable

  Sold Out