Argeta SALMON Pashtete 95 gram

by Argeta
$2.99

• E përsosur për krakers ose bukë si një meze,

• Argeta Salmon nuk përmban asnjë konservues ose yndyrna shtazore.

  • Ajo ka vlera të larta ushqyese dhe është një burim i pasur i proteinave dhe mineraleve.
  • Ftoheni pas hapjes dhe konsumojeni brenda një dite. 
  • 🥄 Peshon 95g.
Sale

Unavailable

Sold Out