Apollo Kadaif 1.5 LB

by Apollo
Sold out
$12.99
Një ëmbëlsirë e mahnitshme e bërë me arra të copëtuara, me erëza, e mbështjellë në brumë të butë kadaifi të ngopur dhe të mbuluar me shurup me aromë limoni.

  • Përmban grurë, arra, soje. 
  • 🥄 Peshon 1.5lbs.
Sale

Unavailable

Sold Out