Dizajner Grafik

Freshalb po kërkon një Graphic Designer në Mitrovicë për punë full time. Designeri duhet të jetë kreativ, i motivuar dhe të ketë eksperiencë në fushën e dizajnit minimum 3 vjet. 

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të jetë i/e aftë të punojë me Adobe InDesign, Illustrator, Coreldraw dhe  Photoshop;
  • Të ketë aftësi të punojë në presion, në një ambient dinamik pune;
  • Të jetë energjik/e, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofroj ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
  • Të ketë aftësi bashkëpunuese;
  • Të posedojë aftësi të mira interpersonale;

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të na dërgojnë Portfolion dhe CV përmes:


Emailit: sales@freshalb.com

Sale

Unavailable

Sold Out